RSS Twitter Facebook youtube

5.7.12

Sherlock Holmes A Game Of Shadows (2011)

Βαθμολογία: 7/10

Στο ίδιο μοτίβο με το πρώτο Sherlock Holmes κινείται και το δεύτερο..Αν και πρέπει να ομολογήσουμε ότι το πρώτο μας άρεσε λίγο καλύτερα, μια χαρά ευχάριστα πέρασε η ώρα μας βλέποντας το ιδιαίτερο δίδυμο, Robert D. Jr και Jude Law σε νέες περιπέτειες.

Πιο συγκεκριμένα, η νέα τους περιπέτεια τους κάνει ένα μικρό tour στην Ευρώπη καθώς προσπαθούν να αποτρέψουν
έναν παγκόσμιο πόλεμο ( πςςς μεγάλα σχέδια έχουν τα παιδιά, ίσως να εμπνεύστηκαν και από τους πρόσφατους "3 Σωματοφύλακες" που προσπαθούσαν να αποτρέψουν αντίστοιχα μεγάλο πόλεμο μεταξύ Γαλλίας- Αγγλίας). Αυτή τη φορά, ο κακός της υπόθεσης είναι μια σατανική διάνοια, καλά ξεχάστε το σατανική και βάλτε ψυχωτική, γιατί μια βίδα την είδαμε λίγο λάσκα, η οποία είναι και άκρως καταξιωμένη και άνευ υποψίας. Αυτό που κάνει τον κακό μας όμως ιδιαίτερο αντίπαλο του Holmes είναι ότι σκέφτεται όπως και αυτός, κάτι που δυσκολεύει τη στρατηγική του να τον πιάσει.

Από την ταινία δεν λείπουν τα χαρακτηριστικά εφέ που προσέξαμε και στο πρώτο Sherlock Holmes, με πρώτο και καλύτερο φυσικά το slow motion στοιχείο στις σκηνές πάλης, το κάστ είναι σχεδόν ίδιο, με προσθήκη κάποιων επιπλέον ατόμων , το σενάριο λίγο προβλέψιμο αλλά αρκετά καλή ιστοριούλα και τέλος το soundtrack μοναδικό , όπως και στο πρώτο Sherlock.

Εν ολίγοις σας την προτείνουμε χωρίς πολλά πολλά για ένα απογευματάκι ή και βράδυ με την παρέα σας.
 






Σκηνοθεσία: Guy Richie
Πρωταγωνιστές: Robert Downey Jr, Jude Law

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου