RSS Twitter Facebook youtube

5.7.12

Happy Feet 2 (2012)

Βαθμολογία : 8.5/10

Μια γλυκήτατη περιπέτεια με πιγκουινάκια, όπως και το πρώτο Happy Feet άλλωστε, που θα σας κάνει να αγαπήσετε ακόμα περισσότερο τα μικρά αυτά χνουδωτά και κρύα πλασματάκια.



Αυτή τη φορά ο πρωταγωνιστής μας από τη πρώτη ταινία, Μάμπο (την φωνή του οποίου κάνει ο Elijah Wood), αφού έχει κερδίσει πια την καρδιά της αγαπημένης του (τη φωνή της δανείζει η Pink), έχουν κάνει μαζί και ένα μικρό παιδάκι τον Eric, που όπως και ο μπαμπάς του είναι λίγο διαφορετικό από τα υπόλοιπα πιγκουινάκια.


Προσπαθώντας να βρει τον εαυτό του και να νιώσει κάπου καλοδεχούμενος, ο Έρικ ξεκινά με δυο φίλους του ένα ταξίδι προς μια άλλη αποικία πιγκουίνων. Καταλαβαίνοντας ο πατέρας του ότι ο μικρός το έχει σκάσει φεύγει αμέσως και αυτός να τους βρει, περνώντας από αρκετά επικίνδυνα μέρη γι'αυτόν. Ενώ ο Μάμπο ψάχνει το γιο του, οι υπόλοιποι πιγκουίνοι μαζί με τη γυναίκα του Μάμπο περικυκλώνονται από πάγους που πέφτουν γιατί λιώνουν και εγκλωβίζονται δίχως κανένα τρόπο πρόσβασης σε φαγητό.

Μία υπέροχη ταινία για μικρούς και μεγάλους (με έμφαση στους μικρούς), η οποία περνάει και μηνύματα στα παιδιά μέσα από μια όμορφη ιστορία, πολύ ωραία γραφικά, γλυκούς, μικρούς πρωταγωνιστές κα φυσικά πολλή μουσική και χορό.

Σκηνοθεσία: George Miller

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου