RSS Twitter Facebook youtube

5.7.12

We Bought A Zoo (2012)

Βαθμολογία: 7/10


Σε μια κοινωνικο-κωμωδο-παιδική ταινία θα δούμε για πρώτη φορά την σέξυ Scarlett Johanson (όχι ο γητευτής των αλόγων δεν πιάνεται...moving ooon...). Η γνωστή ηθοποιός παίζει αυτή τη φορά δίπλα στον  Matt Damon, ο οποίος αφού έχει χάσει την γυναίκα του και την γεμάτη-αδρεναλίνη δουλειά του προσπαθεί να μεγαλώσει τα δύο παιδιά του όσο πιο καλά γίνεται δεδομένου ότι πλέον πρέπει να τα κουμαντάρει μόνος του.


Θέλοντας να κάνει μια καινούρια αρχή σε αυτήν την νέα πραγματικότητα που τον βρήκε αλλάζει και σπίτι. Το νέο του σπίτι βέβαια είναι πιο μακρυά από το κέντρο της πόλης και στην πίσω αυλή του φιλοξενεί ....έναν ζωολογικό κήπο. Τώρα καλείται να φροντίσει και τον ζωολογικό κήπο μαζί με τους φροντιστές που δουλεύουν σε αυτόν (αν δεν το μαντέψατε ήδη η Scarlett κάνει μία από τους φροντιστές). Αναλαμβάνοντας κάτι τόσο πρωτόγνωρο και συνάμα τόσο δύσκολο αρχίζει να συνειδητοποιεί πόσο πολύ πρόκειται να του αλλάξει τη ζωή του, η απόφασή του αυτή τόσο στη σχέση του με τα παιδιά του, όσο και επαγγελματικώς, συναισθηματικώς και πάει λέγοντας.

Αρκετά συμπαθητική ταινία με πολλά ζωάκια, συγκρούσεις, ακόμα και λίγη αγωνία θα λέγαμε. Κυρίως προτείνεται στους ζωόφιλους και λάτρεις των κοινωνικών, να την δούνε χαλαρά κάποιο απογευματάκι.

Σκηνοθεσία: Cameron Crowe
Πρωταγωνιστές:  Matt Damon, Scarlett Johanson

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου