RSS Twitter Facebook youtube

4.3.12

The Rum Diary (2011)

Βαθμολογία : 6.8/ 10

Επιτέλους ξαναβλέπουμε τον Johnny Depp που όλοι είχαμε συνηθίσει σε ένα ρόλο αρκετά κοντά στο στυλ του και με μία μικρή υπόνοια του ρόλου που τον αποθέωσε , τον Captain Jack Sparrow. Όχι, δεν παίζει πειρατή αυτή τη φορά αλλά απότι φαίνεται έχει την ίδια προδιάθεση για ποτό όπως και προηγούμενος ρόλος του.

Εδώ τον βλέπουμε να υποδύεται τον δημοσιογράφο Paul Kemp, ο οποίος μη βρίσκοντας αλλού
δουλειά αποφασίζει να δεχθεί μια στο Πουέρτο Ρίκο σε μια τοπική εφημερίδα. Η εφημερίδα όμως με το ζόρι κρατιέται από το να κλείσει, αφού δεν έχουν κάποια σοβαρή είδηση να γράψουν, και ο διευθυντής της λανθασμένα έχει εναποθέσει όλες του τις ελπίδες στον νέο του δημοσιογράφο να τους βγάλει από το λάκο που έχουν πέσει. Με τόνους ποτού, όμως, και γυναίκες τριγύρω του ο πρωταγωνιστής μας δεν φαίνεται να νοιάζεται τόσο να σώσει την εφημερίδα παρά να περάσει καλά, μέχρις ότου ξαφνικά βρίσκεται μπροστά σε ένα τρομερό δίλημμα αφού κατά τύχη ανανακαλύπτει ένα δυνητικά μεγάλο σκάνδαλο. Διχασμένος και μεθυσμένος δεν ξέρει αν θα πρέπει να πιάσει το μπουκάλι και να πιει ή την πένα και να γράψει.

Σχεδόν βιογραφική ταινία, με στοιχεία καλοκαιριού και εξωτικών προορισμών, αστείες ατάκες,γελοίες σκηνές και φυσικά μοναδικό καστ, τόσο για τον Johnny Depp όσο και για την πανέμορφη Amber Heard.
Είναι από τις ταινίες που σας συστήνουμε για να περάσετε χαλαρά την ώρα σας ένα μεσημέρι ή απόγευμα , καθώς βλέπεται άνετα και γρήγορα.
Cheers λοιπόν και καλή προβολή!

Πρωταγωνιστούν: Johnny Depp, Giovanni Ribisi, Aaron Eckhart
Σκηνοθεσία: Bruce Robinson

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου