RSS Twitter Facebook youtube

5.3.12

The Three Musketeers (2011)

Βαθμολογία: 7/10

Μια ιδιαίτερη πλευρά των τριών πασίγνωστων παιδικών ηρώων, που όλοι αγαπήσαμε με τα χρόνια, μας παρουσιάζει μέσα από την ταινία του ο Paul Anderson. Ο διάσημος σκηνοθέτης συνεργάζεται αυτή τη φορά με τη μούσα και γυναίκα του Milla Jovovich και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό.
Ας ξεκινήσουμε με την ιστορία λοιπόν, για να μπούμε και στο κλίμα της υπόθεσης. Οι τρεις -παύλα-
τέσσερις σωματοφύλακες (ας μην ξεχνάμε και τον καημένο wannabe σωματοφύλακα D' Artagnan) συνεργάζονται σε μια αποστολή για να σώσουν την Γαλλία από το να πάει σε πόλεμο με την Αγγλία. Εν μέσω της αποστολής αυτής όμως εμφανίζονται προσωπικά συμφέροντα και εκεί είναι που ξεδιπλώνονται δολοπλοκίες, συνομωσίες, πισωμαχαιρώματα- μεταφορικά και κυριολεκτικά- και φυσικά έρωτες.

Πανέμορφα κοστούμια, γνωστό κάστ, απίστευτη δράση και σκηνές μάχης με slow motion- εφέ που απλά δίνει άλλη αίσθηση στην όλη εικόνα. Αξίζει να τονίσουμε μάλιστα για τις σκηνές μάχης ότι οι σωματοφύλακές μας χειρίζονται με ιδιαίτερη δεξιοτεχνία τα σπαθιά τους προσφέροντας ένα ξεχωριστό θέαμα ενώ η Milla από την άλλη μας δείχνει ότι τόσα Resident Evil δεν πήγαν χαμένα..

Τα λόγια είναι περιττά, καθώς οι "Τρεις Σωματοφύλακες" είναι μία από τις τελευταίες περιπέτειες που ξεχωρίσαμε και την συστήνουμε ανεπιφύλακτα. Μία ιδέα από το trailer ίσως σας πείσει..


Πρωταγωνιστούν: Logan Lerman, Matthew Macfadyen, Ray Stevenson, Orlando Bloom
Σκηνοθεσία:  Paul WS Anderson

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου