RSS Twitter Facebook youtube

6.1.12

The Twilight Saga, Breaking Dawn Part I (2011)

Βαθμολογία: 5/10

Αν και είχαν ξεκινήσει τόσο καλά οι ταινίες Twilight απ΄ότι φαίνεται μας το χάλασαν στη συνέχεια. Οι παραγωγοί και λοιποί συντελεστές προσπαθώντας να αυξήσουν τα κέρδη τους αποφάσισαν να κλέψουν την ιδέα του "Harry Potter" και να κόψουν το τελευταίο βιβλίο σε δύο μέρη. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, καθότι είναι κυρίως love story η ταινία ,να γίνει μονότονη, αργή και λίγο βαρετή επίσης.


Ας δούμε όμως καλύτερα την υπόθεση του πρώτου μέρους. Θυμάστε, όσοι την είδατε έστω, στην προηγούμενη ταινία που η Bella αρραβωνιάστηκε τον Edward; Ε, σ'αυτήν την ταινία έχουμε τον γάμο των παιδιών και τον μήνα του μέλιτος. Συγκεκριμένα η μισή ταινία έχει να κάνει με την προετοιμασία και την τελετή του γάμου και η υπόλοιπη μισή με τον μήνα του μέλιτος και ότι έγινε εκεί (Δεν είναι spoiler αλλά η Bella μένει έγκυος). Μες στη βαρεμάρα κοινώς ειδικά αν είστε αγόρι και η κοπέλα σας έχει φαγωθεί να δείτε τον συνεσταλμένο-ιππότη-που του τυχε η Bella για νύφη που φιλάει αβέρτα λυκανθρώπους-βαμπίρ εν ονόματι Edward. Και κοπέλα να είστε δηλαδή μια μικρή βαρεμάρα θα την έχετε εκτός πια αν είστε τόσο κολλημένες με τις ταινίες και τους πρωταγωνιστές, οπότε μπορεί και να σας αρέσει λίγο.

Συνοψίζοντας λοιπόν και το 5 που παίρνει στην βαθμολογία πολύ είναι καθώς μόνο για τους πρωταγωνιστές αξίζει η ταινία, αφού υστερεί σε δράση, πλοκή, σενάριο και soundtrack. Ο μόνος λόγος που υπάρχει για να την δείτε είναι ότι χωρίς αυτήν ίσως έχετε πρόβλημα να παρακολουθήσετε το επόμενο μέρος που προβλέπεται να είναι πολύ καλύτερο και με περισσότερη δράση και αγωνία( βλέπε τι έγινε και με "Harry Potter").


Σκηνοθεσία: Bill Condon
Πρωταγωνιστές: Kristen Stewart, Robert Pattinson,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου