RSS Twitter Facebook youtube

6.1.12

Fright Night (2011)

Βαθμολογία: 5 /10

Αφού είδαμε και τον Colin Farrell ως vampire τα έχουμε δει όλα σε ταινίες αυτού του είδους.. Μια αποτυχημένη προσπάθεια του ηθοποιού, και όσων τον εμπιστεύτηκαν για αυτόν το ρόλο, να ενσαρκώσει ένα εκατονταετές και βάλε vampire. 

Η ταινία έχει να κάνει με έναν νέο (Anton Yelchin) ο οποίος έχει
γείτονα ένα vampire, χωρίς να το ξέρει πάντα. Φίλοι του Anton αρχίζουν σιγά σιγά να εξαφανίζονται και μυστήριες επισκέψεις γίνονται όλο και πιο συχνά στο σπίτι του υποτιθέμενου φιλήσυχου γείτονα. Εκ πρώτης όψεως μας φαίνεται για μια κωμωδία-θρίλερ (βλέπε Zombieland) αλλά κάθε άλλο παρά κωμωδία αλλά και θρίλερ είναι.

Βγάζει αρκετή παιδικότητα στα αστεία σημεία, τα βρικολο-εφέ είναι κάπως συμπαθητικά, καθώς παρουσιάζουν μία πιο hard έκδοση των vampire, όπως και το καστ που έχει φρέσκα πρόσωπα και γνωστά, αλλά η υπόθεση και το σενάριο κάπου χάνουν και αναρωτιέσαι γιατί βγάζουν τέτοιες ταινίες τη σήμερον ημέρα. 

Δεν ήταν από τις αγαπημένες μου αυτόν τον καιρό για να είμαστε και ειλικρινείς οπότε μπορείτε να την δείτε μόνον αν βαριέστε πολύ ή είστε φαν του Colin Farrell ή του Anton Yelchin (που έχει μεγαλώσει πια..)
Πρωταγωνιστούν: Colin Farrell, Anton Yelchin,
Σκηνοθεσία: Craig Gillespie

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου