RSS Twitter Facebook youtube

7.1.12

Νήσος 2 (2011)

Βαθμολογία: 8.5/10

Όσοι έχετε δει την "Νήσο" θα καταλάβετε γιατί η μεγάλη βαθμολογία, όσοι πάλι δεν την έχετε δει σπεύστε να τη δείτε. Αν και δεν είμαι φαν ελληνικών ταινιών η συγκεκριμένη έχει κάτι το διαφορετικό, το ελληνικό και επειδή θέλουμε να στηρίξουμε και τον ελληνικό κινηματογράφο επιλέγουμε αυτήν που είναι δύο σε ένα (και καλή και ελληνική).

Η ταινία παίζει με το ίδιο σχεδόν κάστ αν λάβουμε υπόψιν και μερικές έξτρα προσθήκες. Οι τέσσερις εξουσίες του νησιού είναι φυσικά οι ίδιες και για άλλη μια φορά συνεργάζονται αναγκαστικά γιατί υπάρχει χρήμα στη μέση. Αυτή τη φορά δεν τους χαρίζονται ακριβώς ατόφια χρήματα, όπως στην πρώτη ταινία, αλλά πρέπει να συνεργαστούν για να τα βρουν σε ένα κυνήγι χαμένου θησαυρού.


Φαντάσματα, φυλακές, θησαυροί,πολύ μα πολύ γέλιο, έξυπνες ατάκες, ωραία υπόθεση, φανταστικό κάστ. Μόνο τα καλύτερα κοινώς για τη δεύτερη "Νήσο" σας τη συστήνω ανεπιφύλακτα.
Και επειδή τα λόγια είναι περιττά πάρτε μια ιδέα και από το trailer

Πρωταγωνιστούν: Ελένη Καστάνη,Τάνια Τρύπη,Βλαδίμηρος Κυριακίδης,Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος,Δημήτρης Τζουμάκης, Μιχάλης Μαρίνος,Ελισάβετ Κωνσταντινίδου,Ζέτα Δούκα,Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Κώστας Βουτσάς

Σκηνοθεσία:Αντώνης Αγγελοπουλος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου