RSS Twitter Facebook youtube

6.11.11

Cowboys and Aliens (2011)

Βαθμολογία: 6/10

Λάθος τίτλο επέλεξαν για την συγκεκριμένη ταινία που θα έπρεπε κανονικά να λέγεται " Όταν η φαντασία του Spielberg χάθηκε στην Άγρια Δύση". Το "Cowboys and Aliens" ανήκει στην κατηγορία ταινιών που σε προϊδεάζουν για το περιεχόμενό τους.

Ας αρχίσουμε από την υπόθεση...έχει να κάνει με cowboys και εξωγήινους (είδατε? τι σας είπα για τον τίτλο). Πιο συγκεκριμένα βρισκόμαστε κάπου στην Άγρια Δύση όταν ξαφνικά κάτι πλάσματα, που οι ντόπιοι νομίζουν ότι είναι
δαίμονες, κάνουν επιθέσεις από τον ουρανό αρπάζοντας ανθρώπους. Το μυστήριο των δαιμόνων ξεκινάν να λύσουν ένας εγκληματίας(Daniel Craig), ένας πρώην συνταγματάρχης (Harrison Ford) με τον ινδιάνο του, μια γυναίκα (Olivia Wilde), ένας ιερέας, ένας ιδιοκτήτης σαλούν(Sam Rockwell) και ένα παιδί.

Ο Jon Favreau (σκηνοθέτης του "Iron Man") κάνει μια αξιόλογη προσπάθεια να συνδυάσει αυτά τα εντελώς αταίριαστα όντα , τους καουμπόιδες με τους εξωγήινους, και μπορούμε να πούμε ότι αποτυγχάνει ελαφρώς (προφητικός για άλλη μια φορά ο τίτλος). Θα του αναγνωρίσουμε όμως ότι καταφέρνει να μας κρατήσει με τα εφέ που δεν είναι και άσχημα όπως και με το καστ που όχι μόνο έχει δημοφιλοί ονόματα αλλά και απίστευτους ηθοποιούς (βλέπε Harrison Ford).

Δείτε το trailer εδώ

Πρωταγωνιστούν: Daniel Craig, Harrison Ford, Olivia Wilde
Σκηνοθεσία: Jon Favreau

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου