RSS Twitter Facebook youtube

6.11.11

Colombiana (2011)

Βαθμολογία: 6.3/10

Σε ρόλο κολομβιανής "Νικίτα" συναντάμε τη Zoe Saldana στο "Colombiana" . Η σέξυ ηθοποιός γίνεται μοιραία θανατηφόρα αλλά κυριολεκτικά αυτή τη φορά αφού υποδύεται μια εκπαιδευμένη εκτελέστρια.

Ας δούμε όμως λίγο καλύτερα την υπόθεση της ταινίας.. Η Cataleya, Zoe Saldana, σε ηλικία 9 ετών βλέπει τους γονείς της να δολοφονούνται από κάποιους που θέλουν κάτι που έχει το μικρό κορίτσι. Κυνηγημένη και ακολουθώντας τις οδηγίες του πατέρα της βρίσκει τον θείο της που υπόσχεται να την κάνει
την καλύτερη εκτελέστρια ώστε να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο των γονιών της.


Από ιστορία μπορούμε να πούμε ότι ήταν σαν μεγάλη εκδοχή της ιστορίας της Lucy Liu από το "Kill Bill" ( όπου και εκεί μικρό κοριτσάκι χάνει γονείς, μικρό κοριτσάκι μεγαλώνει γίνεται super duper εκτελέστρια και παίρνει εκδίκηση) συνδυασμένη με την ταινία "La Femme Nikita" . Οι σκηνές δράσεις και μάχης μας θυμίζουν κάτι σε Lara Croft ή μια θυληκή version του Jason Statham ("Trasporter").
Γενικά η ταινία δεν προσφέρει κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί αλλά δεν είναι και τόσο άσχημα αυτά που μας δείχνει. Αν έχετε χρόνο μπορείτε να την δείτε αλλιώς εντάξει δεν χάνετε και πολλά μεταξύ μας..

Πρωταγωνιστούν: Zoe Saldana, Michael Vartan, Callum Blue
Σκηνοθεσία: Olivier Megaton

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου