RSS Twitter Facebook youtube

5.11.11

The Change Up (2011)

Βαθμολογία: 6.5/10

Άλλη μια παραλλαγή του "Freaky Friday" αλλά αυτή τη φορά αντί για μάνα-κόρη ή πατέρα-γιο έχουμε δυο κολλητούς. Έτσι ο ανεύθυνος,επιπόλαιος γυναικάς, Ryan Reynolds, αλλάζει σώματα με τον επιτυχημένο,παντρεμένο οικογενειάρχη κολλητό του, Jason Bateman.

Οι δύο ήρωες βρεθήκαν σε αυτήν την κατάσταση μετά από μια κατά λάθος ευχή που κάναν σε ένα συντριβάνι όντας μεθυσμένοι (τελικά πολλά πράγματα δεν πρέπει να κάνεις όταν είσαι μεθυσμένος ). Η ευχή τους πραγματοποιήθηκε και ας μην την εννοούσαν, όπως φάνηκε. Ανήμποροι να αλλάξουν την κατάσταση προσπαθούν να
μπουν ο ένας στην θέση του άλλου μέχρι να λυθεί το πρόβλημά τους και εκεί είναι που συμβαίνουν διάφορα και ανακαλύπτουν πράγματα για τον εαυτό τους και τους άλλους που δεν ήξεραν.


Πρόκειται για μια συμπαθητική κωμωδία που την περιμέναμε αλλιώς η αλήθεια είναι αλλά, λίγο το σεξαπίλ του Renolds λίγο το γέλιο του Bateman, σώθηκε κάπως την κατάσταση.
Μπορεί να μην γελάσετε μέχρι δακρύων αλλά έχει κάποιες καλές σκηνές και είναι κατάλληλη αν θέλετε να περάσει η ώρα σας...ή αν είστε φαν του Reynolds ή της Olivia Wilde (ναι ναι παίζει και το κορίτσι μας από τον "House").

Πάρτε μια γεύση και από το trailer

Πρωταγωνιστούν: Jason Bateman, Ryan Reynolds, Olivia Wilde
Σκηνοθεσία: David Dopkin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου