RSS Twitter Facebook youtube

24.7.11

X Men : First Class

Βαθμολογία: 7/10
Η μοναδική ομάδα ανθρώπων με υπερφυσικές δυνάμεις ,με την οποία μεγάλωσαν γενιές και γενιές παιδιών να παρακολουθούν στην τηλεόραση και στο σινεμά, έρχεται να μας πει την ιστορία του πως δημιουργήθηκε μέσα από την ταινία X-men First Class.
Βλέπουμε τους γνωστούς χαρακτήρες πως ήταν μικρότεροι αλλά και άλλους που δεν είχαν εμφανιστεί στις ταινίες παρά μόνο σε μερικά επισόδεια του καρτούν.
Η ιστορία της ταινίας
αναφέρεται σε γεγονότα του 1962,πιο συγκεκριμένα στο περιστάτικο με τους πυραύλους στη Κούβα όπου για χάρη της ταινίας φαίνεται ότι πίσω από την κρίση αυτή που κόντεψε να ξεκινήσει Γ' Παγκόσμιο βρισκόταν ένας "μεταλλαγμένος", (ο κακός της υποθεσής μας) ο οποίος είχε συμφέρον να δημιουργηθούν πυρηνικά εργοστάσια αφού από αυτά αντλούσε δύναμη και γινόταν πιο δυνατός.
Η ταινία έχει guest από τις πρώτες ταινίες Χmen που έχουμε παρακολουθήσει, όπως τον Wolverine, έχει δράση, πολλά εφέ, κωμικά στοιχεία , νέους xmen με δυνάμεις που δεν έχουμε ξαναδεί (θα δείτε xmen με σούπερ δύναμη να πετάει λέιζερ χούλα χουπς ) και θα καταλάβετε αρκετά για το πως εξελίχθηκαν οι υπεράνθρωποι αυτοί και για ποιο λόγο.
Πρωταγωνιστούν: James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Kevin Bacon
Σκηνοθεσία: Matthew Vaughn

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου