RSS Twitter Facebook youtube

1.7.11

Arthur (2011)

Βαθμολογία: 6.7 /10

Αν ο τίτλος σας παραπέμπει σε κάτι με μάχες τύπου Κάμελοτ και σπαθιά, προσπαθήστε ξανά. Πρόκειται για κωμωδία με έντονο το στοιχείο της "ακυρότητας". Τι εννοούμε με αυτό? Ο ήρωας μας έχει μια τάση, καθότι πλούσιος, να κάνει ό,τι μα ό,τι του έρθει, όποτε του έρθει και όπως του έρθει, που σημαίνει ότι θα δείτε μέχρι που μπορεί να φτάσει η φαντασία και το χρήμα έναν άνθρωπο...

Η υπόθεση έχει να κάνει με ένα πλούσιο, κακομαθημένο 30αρη, αν υπολογίζουμε σωστά, ο οποίος όμως κάθε άλλο παρά ενήλικας είναι, αφού όχι μόνο συμπεριφέρεται σαν παιδί αλλά έχει ακόμα την νταντά του να τον προσέχει. Ξαφνικά προσγειώνεται στην πραγματικότητα όταν η μητέρα του τον αναγκάζει να παντρευτεί, εφόσον τον έχει κρίνει ακατάλληλο να διαχειριστεί μόνος του την οικογενειακή περιουσία. Με το φόβο ότι θα χάσει τα λεφτά του συμφωνεί στον γάμο αλλά η μοίρα του επιφυλάσσει αναταραχές στο μικρό γαλάζιο του συνεφφάκι.
Σας την προτείνω ειδικά για τις ατάκες του ήρωα και τις καταστάσεις που μπλέκει, γιατί ξέχασα να πω ότι είναι και λίγο αλκοολικός.(όλα τα καλά μαζί)
Πρωταγωνιστούν: Russell Brand, Helen Mirren, Jennifer Garner
Σκηνοθεσία: Jason Winer

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου