RSS Twitter Facebook youtube

3.5.12

This Means War (2012)

Βαθμολογία: 5 /10

Όσο πάει και μικραίνει αυτό το κορίτσι... O λόγος για την Reese Witherspoon, την οποία απολαμβάνουμε στο "This means War" ως μία αναποφάσιστη εργένισσα, που από εκεί που δεν είχε κανέναν να περνάει τα κρύα βράδυα του χειμώνα, ξαφνικά βρίσκεται ανάμεσα σε δύο φανταστικούς, σέξυ άντρες.


Ας τα πάρουμε από την αρχή όμως.. Στην ταινία πέφτει πολλή μοναξιά γενικότερα..Μόνη της η Reese μόνα τους και τα αγόρια μας,που τυχαίνει να είναι κολλητοί, και όχι μόνο ωραία αλλά και από τους καλύτερους μυστικούς πράκτορες..( σε αυτό το σημείο όλα τα κορίτσια νιώθουν μια τρομερή λύπηση για τη δόλια Reese..poor poor girl...γκουχου γκουχου..moving on). Με τόση μοναξιά λοιπόν στον αέρα αποφασίζει η κολλητή της πρωταγωνίστριας μας να της φτιάξει ένα προφίλ σε site γνωριμιών, στο οποίο είχε κάνει προφίλ και ο ένας εκ των δύο αγοριών μας. Το ραντεβού κανονίζεται, το ειδύλλιο ξεκινά αλλά πως τα φέρνει η μοίρα και κατά τύχη το κορίτσι μας γνωρίζεται και με τον δεύτερο "James Bond" όπου κανονίζει και με αυτόν ραντεβού και τα σχετικά. Οι δυο φίλοι δεν αργούν να ανακαλύψουν πως βγαίνουν με την ίδια κοπέλα και τότε ξεκινά ένα στοίχημα για το ποιος θα καταφέρει να την κερδίσει.

Αν και ρομαντική κομεντί δεν μπορούμε να πούμε ότι είχε τόσο αστεία στοιχεία ούτε ότι μας τρέλανε το ρομαντικό του σενάριο. Περισσότερο απολαύσαμε το πανέμορφο, από κάθε άποψη και γούστο, καστ όπως και τις σκηνές δράσηςμ μένοντας παντελώς αδιάφοροι σε όλα τα υπόλοιπα που τυχόν είχε να προσφέρει η ταινία.

Όχι και άσχημα Reese αλλά θα μπορούσαμε να σε δούμε και σε καλύτερη ταινία. Από εμάς χαρακτηρίζεται ως μέτρια αλλά καλή για να περάσει η ώρα σου αν βαριέσαι.

Πρωταγωνιστούν: Reese Witherspoon, Chris Pine, Tom Hardy
Σκηνοθεσία: McG

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου