RSS Twitter Facebook youtube

13.9.11

Mr Popper's Penguins (2011)

Βαθμολογία: 5.5 /10
Με πρωταγωνιστή τον Jim Carey δύσκολα κάποια ταινία να πάρει κάτω από τη βάση. Στην συγκεκριμένη βέβαια αμφιταλαντευόμουν για το τι να βάλω καθώς αν και δεν μου πολυάρεσε εμένα προσωπικά πιστεύω ότι όλα τα παιδάκια θα ξετρελαίνονταν. Οπότε γονείς, θείοι/ θείες σας την προτείνω να την δείτε με τα παιδιά/ανίψια σας αλλά όχι μόνοι σας.


Η υπόθεση είναι γλυκιά έχει να κάνει με έναν πολύ επιτυχημένο...εμ...δεν κατάλαβα και πολύ καλά τι κάνει αλλά ας τον πούμε επιχειρηματία, ο οποίος πάρα την επιτυχία της δουλειάς ζει μόνος του καθώς έχει χωρίσει με τη γυναίκα του και τα παιδιά του μένουν μαζί της. Ως παιδί δεν έβλεπε πολύ τον πατέρα του γιατί έκανε ταξίδια και έτσι για "εξιλέωση" όταν πεθαίνει αφήνει στον γιο του,Jim Carey, ως κληρονομιά κάτι από τα ταξίδια του....έναν πιγκουίνο. Από εκείνη τη στιγμή όλη του η ζωή αλλάζει και εμείς παρακαλουθούμε το πως.

Έχει τις αστείες στιγμές της η ταινία, οι ερμηνείες είναι συμπαθητικές, ναι συμπεριλαμβανομένου και του Carey, διότι σίγουρα δεν συγκρίνεται με τίποτα με εκείνη στο "Number 23", το soundtrack κλασικό για τέτοιου είδους ταινίες, τίποτα τρομερό. Γενικά όπως προείπα είναι τέλειο για παιδιά όχι τόσο για μεγάλους. (εκτός αν κρύβεται ένα παιδί μέσα σας.. ).

Δείτε το trailer

Πρωταγωνιστούν: Jim Carey, Carla Gugino, Angela Lansbury
Σκηνοθεσία: Mark Waters

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου