RSS Twitter Facebook youtube

26.8.11

Super 8 (2011)

Βαθμολογία: 6.5 /10

Γιατί μας το κανες αυτό Steven?
Προς μεγάλη μας έκπληξη το Super 8 δεν ήταν όπως μας το περιγράφαν. Όχι δεν θα λέγαμε, όπως πολλοί κριτικοί προτρέξαν να πούνε, ότι είναι "λόγος να θυμηθείς τον παλιό καλό κινηματογράφο". Το δίδυμο Steven Spielberg και J.J Abrams, φυσικά κινούμενο σε ρυθμούς επιστημονικής φαντασίας, πρόσθεσε και εξωγήινους τόνους στην ταινία που όμως μας θύμισαν μια άλλη παρόμοια και πρόσφατη ταινία, το "Paul" χωρίς όμως τις αστείες φάσεις.


Περιμέναμε πολλά περισσότερα από μερικά εφέ και μια μέτρια ιστορία (που όπως είπαμε είχαμε ξαναδεί). Το Soundtrack μπορούμε να πούμε ότι ήταν αρκετά καλό όπως και το γεγονός ότι η ταινία έχει μια μικρή φρεσκάδα καθώς παίζουν κυρίως μικρά παιδιά ( τι μας θυμίζει, τι μας θυμίζει...μήπως έναν Ε.Τ εξωγήινο{παλιότερη επιτυχία του Spielberg}?).

Γενικότερα πάντως δεν προσέξαμε κάτι ιδιαίτερο στην ταινία έτσι ώστε να την συστήσουμε. Όσοι τώρα είστε φαν του Spielberg ή J.J Abrams(γνωστός από την πετυχημένη σειρά "Fringe") μπορείτε να την δείτε αλλά μην περιμένετε παλιές καλές δόξες. 

Η ιστορία, όπως είχαμε περιγράψει και σε παλιότερο post, έχει να κάνει με μια παρέα παιδιών που ενώ γυρνούσαν ένα ερασιτεχνικό βιντεάκι γίνονται μάρτυρες ενός ατυχήματος που φέρνει ταραχή και μια σειρά μυστήριων γεγονότων στην μικρή τους πόλη.

Extra Info: Επειδή τελικά μάλλον σόι πάει το βασίλειο στο Hollywood, θα δείτε σε πρωταγωνιστικό ρόλο την μικρή αδερφή της Dakota Fanning.Ουδέν σχόλιον
Πρωταγωνιστούν: Elle Fanning, Amanda Michalka, Kyle Chandler, Joel Courtney
Σκηνοθεσία: J.J Abrams


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου