RSS Twitter Facebook youtube

26.10.11

Crazy, Stupid Love (2011)

Βαθμολογία : 6.5/10

Υπάρχει ένα ρητό που λέει "όταν σου κλείνει μια πόρτα, η ζωή σου ανοίγει ένα παράθυρο" ή κάπως έτσι τελοσπάντων... Η ταινία μας βασίζεται στο ρητό αυτό και παρουσιάζει την αστεία - γελοία εκδοχή του.

Ο Κάλ, ( όχι ο Ελ, είναι από άλλη ταινία αυτός ) υποδυόμενος από τον Steve Carell, φτάνει σε σημείο παροξυσμού όταν μαθαίνει, από την επί 25 χρόνια συζυγό του, ότι τον απάτησε και θέλει διαζύγιο. Προσπαθώντας να πνίξει τον πόνο του αρχίζει να πηγαίνει σε ένα μπαρ το οποίο όμως περνάει μάλλον για γραφείο ψυχολόγου αφού κάθε βράδυ γκρινιάζει για την απιστία της γυναίκας του φέρνοντας έτσι στο αμήν τον Ryan Gosling, ο οποίος υποδύεται τον μεγάλο καρδιοκατακτητή, αφού δεν τον αφήνει να στραυρώσει γκόμενα με την μίρλα του. Έτσι αποφασίζει να τον βοηθήσει να γίνει σαν και αυτόν και να ξεπεράσει έτσι την τραγωδία που τον βασανίζει... 


Η μεταμόρφωση περνάει από πολλά στάδια, συνοδευόμενη από ανατροπές και μπερδέματα. Έχει αστείες σκηνές (ίσως όμως όχι όσο περιμέναμε), σέξυ σκηνές ( for girls only, ακριβώς όπως τις περιμέναμε και από το trailer), οικογενειακές σκηνές και τέλος εντάξει ναι έχει και κάποιες γλυκανάλατες σκηνές ( περνάνε γρήγορα όμως, πάλι καλά).

Γενικά βλέπεται άνετα η ταινία, αλλά αγόρια κατά προτίμηση μην την δείτε με την σύντροφό σας γιατί μπορεί να σας γκρινιάξει στο τέλος γιατί δεν έχετε και σεις σώμα σαν του Gosling, και κορίτσια δείτε την μόνες σας ή με κοριτσοπαρέα για να σχολιάζετε και να απολαμβάνετε τον προαναφερθέντα με την ησυχία σας..
Επειδή μια εικόνα ισούται με 1000 λέξεις πάρτε το trailer

Σκηνοθεσία: Glenn Ficara
Πρωταγωνιστούν: Steve Carell, Ryan Gosling, Julianne Moore, Emma Stone

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου