RSS Twitter Facebook youtube

2.7.11

Nήσος ΙΙ

Να και κάτι από Ελλάδα.. Τους απολαύσαμε στην "Νήσο" και γελάσαμε με όλα τα στραβά του νησιού και των κατοίκων του, τώρα ξαναέρχονται με το κυνήγι ενός θησαυρού από τον καιρό της Τουρκοκρατίας.
Το αρχικό κάστ το ξαναβλέπουμε με επιπλέον προσθήκες τους: Νίκο Γεωργάκη, Σωτήρη Καλυβάτση και Αγγελική Λάμπρη.
Τους πρωταγωνιστές μας τους
είχαμε αφήσει άλλους στη φυλακή, άλλους να έχουν φύγει από το νησί και άλλους να έχουν μείνει. Τώρα στην Νήσο ΙΙ βρισκόμαστε 5 χρόνια μετά όπου κάποιοι έχουν εκτίσει την ποινή τους και ετοιμάζονται να βγουν όπως ο περίφημος αστυνομικός, μια από τις 4 εξουσίες του νησιού. Στη φυλακή όμως πριν βγει πετυχαίνει τον παπά του νησιού τον οποίο τον είχε στείλει εκεί για εθελοντική εργασία η εκκλησία. Ο παπάς εξομολωγώντας έναν ετοιμοθάνατο κατάδικο μαθαίνει πως στο νησί υπάρχει κρυμμένος ένας θησαυρός και μάλιστα και το μισό χάρτη του θησαυρού τον έχει τον μισό αυτός ο κρατούμενος. Με στόχο την εύρεση του θησαυρού οι αγαπημένοι μας ήρωες ενώνονται και πάλι, έτοιμοι να μας χαρίσουν άφθονο γέλιο.
Η ταινία αναμένεται να προβήθεί 26 Φεβρουαρίου 2012, ενώ ήδη γίνονται γυρίσματα σε Αθήνα και Σίφνο.
Σε σκηνοθεσία θα δούμε τον Αντώνη Αγγελόπουλο, σε σενάριο τους Έλενα Σολωμού και Κωστή Παπαδόπουλο,ενώ η παραγωγή είναι του Γιάννη Ιακωβίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου