RSS Twitter Facebook youtube

4.7.11

Daniel Radcliffe: η άγνωστη πλευρά του '"Harry Potter"

Από μικρός στο χώρο της showbiz και μάλιστα με έναν μεγάλο ρόλο, μπήκε ο Daniel Radciffe.
Τον γνωρίσαμε όταν υποδύθηκε με μεγάλη επιτυχία τον μικρό μάγο Harry Potter και ήταν πολύ φυσικό να τον συνδυάσουμε πλήρως με αυτόν τον ρόλο. Προς μεγάλη μας έκπληξη, λοιπόν, αποκάλυψε πρόσφατα σε συνέντευξή του ο ηθοποιός, πως ο τρόπος ζωής που είχε επίλεξει μπορεί να ήταν "περιπετειώδης" όπως του ήρωα που υποδύεται αλλά όχι με την καλή έννοια. Συγκεκριμένα, ο Radcliffe δήλωσε πως στα 18 του
ήταν εθισμένος στο αλκοόλ.
Του φαινόταν απίστευτο το που είχε φτάσει στο χώρο του κινηματογράφου και της showbiz γενικότερα , γεγονός που τον οδήγησε σε μια σειρά καταχρήσεων που δεν είχε τελειωμό.
Τώρα βέβαια έχοντας ηρεμήσει λίγο, εκφράζει την ευχαρίστηση που νιώθει που γύρισε σε κάτι που μοιάζει λίγο πιο φυσιολογικό από τη ζωή του πριν και σε αντίθεση με το τι μπορεί να πιστεύουν πολλοί, δεν διασκεδάζει πλέον πίνοντας με φίλους και γυρνώντας όλη μέρα σε κλαμπ και party.

Τι να πούμε μετά από αυτό και μεις...ότι δυστυχώς βγήκε αληθινός ο φόβος των γονιών του? ότι δεν περιμέναμε να πέσει θύμα του Hollywood και αυτός όπως άλλα παιδιά "θαύματα",βλέπε Lindsay Lohan?
Θα του πούμε ότι και πάλι τον στηρίζουμε και μακάρι να συνεχίσει έτσι "καθαρός" και τον περιμένουμε πως και πως στο νέο του θρίλερ "Lady in Black"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου