RSS Twitter Facebook youtube

13.6.11

Water for Elephants (2011)

Βαθμολογία: 7/10

Μια συμπαθητική και γλυκιά ιστορία χαρακτηρίζει αυτήν την ταινία. Μπορεί όπως ξεκινάει να σας θυμίσει λίγο "Το ημερολόγιο" αλλά στην ουσία ο αφηγητής μας στην ταινία διηγείται την ιστορία ενός τσίρκου, απλά την περιγράφει μέσα από τη δική του ζωή, όπως δηλαδή κατέληξε και έζησε αυτός στο τσίρκο, όπου γνώρισε και την μεγάλη του αγάπη.
Είναι μια σχετικά ήρεμη ταινία, με ωραίες ερμηνείες και η κεντρική ιστορία της εκτυλίσσεται το 1931, οπότε είναι και λίγο ταινία εποχής θα λέγαμε. Πρωταγωνιστούν οι Reese Witherspoon (παρόμοια ταινία που έχει πρωταγωνιστήσει είναι το "Walk the line") και Robert Pattinson (γνωστός από το "Twillight", και εδώ πρέπει να πω πως όσο άγαρμπος είναι στην πραγματικότητα τελικά τόσο καλός είναι ηθοποιός, σε συνεσταλμένους ρόλους έστω).

Την προτείνω για μια χαλαρή βραδυά και ειδικά σε όσους από εσάς αρέσουν τέτοιου είδους ταινίες, δηλαδή διηγηματικές με ρομαντικά στοιχεία, πιστεύω θα συμφωνήσετε και με την βαθμολογία (η οποία μπήκε σαφώς βάσει είδους ταινίας) αλλιώς οι υπόλοιποι ίσως να μην ενθουσιαστείτε το ίδιο πολύ.




Extra: Όσοι από σας την δείτε λύστε μου και μια απορία καθώς ο γεράκος της ταινίας αν κάνω σωστά μαθηματικά πρέπει να ναι αιωνόβιος... εσείς πόσο χρονών τον βγάζετε ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου