RSS Twitter Facebook youtube

7.6.11

Hangover II (2011)

Βαθμολογία : 7.5/10

Πρόκειται για το sequel της ταινίας Hangover, που έχει λάβει από τις καλύτερες κριτικές στο είδος της κωμωδίας. Για να είμαι ειλικρινής η πρώτη ταινία δεν μου είχε αρέσει και τόσο αλλά αποζημιώθηκα ,για τις ώρες που είχα χάσει βλέποντας τη, με τη δεύτερη ταινία. Δυστυχώς σε κάποια σημεία χρειάζεται να έχετε δει και τη πρώτη για να καταλάβετε το αστείο της υπόθεσης αλλά παρόλ'αυτα βλέπεται ευχάριστα και χωρίς να την έχετε δει.
Η υπόθεση έχει να κάνει με τη κλασική παρέα από το "Hangover" που βρίσκεται στην Ταϋλάνδη για το γάμο ενός από την παρέα. Κάνοντας ένα ήρεμο bachelor πάρτυ βρίσκονται μυστηριωδώς πάλι χωρίς ίχνος μνήμης του τι έγινε τη προηγούμενη νύχτα και έχοντας χάσει τον αδερφό της νύφης. Έτσι πρέπει να θυμηθούν τι έκαναν, να βρουν τον χαμένο κουνιάδο και να προλάβουν να γυρίσουν για το γάμο.

Σας τη συστήνω για τις άκυρες ατάκες, τις περίεργες καταστάσεις που μπλέκουν οι ήρωες, τα τοπία και ,για να τιμήσουμε και τον συμπατριώτη, για τον Ζακ Γαλιφιανάκη που αποτελεί στοιχείο της ταινίας από μόνος του.
Πρωταγωνιστούν: Ζακ Γαλιφιανάκης, Μπράντλεϊ Κούπερ, Εντ Χελμς
Σκηνοθεσία: Τοντ Φίλιπς

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου