RSS Twitter Facebook youtube

30.6.11

Montevideo, God Bless You (2011)

Βαθμολογία : 7/10

Γυρνάμε πίσω στο 1930 και μάλιστα στη Σερβία. Μετά τον πόλεμο, τις κακουχίες, σε μία άλλη εποχή που το ποδόσφαιρο δεν ήταν "στημένοι αγώνες" και οι παίκτες παίζαν με σεβασμό προς τους συμπαίκτες και το άθλημα, το όνειρο μερικών νέων πρόκειται να γίνει η αρχή ενός μύθου.

Green Lantern (2011)

Βαθμολογία : 6.8 /10

Αρκετά καλή εξελίχθηκε η συγκεκριμένη ταινία. Μας θύμησε κάτι από παραγωγή "Fantastic 4", πολλά εφέ (ταινία με διαστημικό υπερήρωα είναι..λογικό πιστεύω να έχει), ωραίο cast ( καλύπτει και αντρικά και γυναικεία γούστα) και είχε και κάποια κωμικά στοιχεία γιατί αλλιώς θα ήταν πολύ "αμερικάνικο".
Η υπόθεση έχει να κάνει με

22.6.11

Dylan Dog: Dead Of Night (2011)

Βαθμολογία: 4.5 /10

Δεν μείναμε και πολύ ευχαριστημένοι μπορώ να πω...Ήταν στο στύλ του "Constantine" ,για όσους έχουν δει την ταινία, δηλαδή το "ψαγμένο" αφεντικό της νύχτας και των αφύσικων πλασμάτων με παρέα τον κωμικό βοηθό. Σε αντίθεση βέβαια με το "Constantine" ο πρωταγωνιστής μας (επίσης πρωταγωνιστής και στο "Superman the Beginning) κυνηγούσε βαμπίρ, λυκανθρώπους, ζόμπι κλπ.


21.6.11

Source Code (2011)

Βαθμολογία: 8/10

Νομίζω είχαμε καιρό να δούμε τόσο καλή ταινία. Γεμάτη περιπέτεια, αγωνία , μυστήριο..

20.6.11

Larry Crowne (2011) Έρχεται 30 Ιουνίου

Ο αγαπημένος Tom Hanks επιτέλους επιστρέφει υποδυόμενος έναν μεσήλικα που απολύεται από την δουλειά του και προσπαθεί να ξαναανακαλύψει τον εαυτό του πηγαίνοντας στο Πανεπιστήμιο.
Μαζί του πρωταγωνιστεί και η Julia Roberts (είχαμε να τους δούμε μαζί από την πετυχημένη ταινία Charlie Wilson's War).
Στη σκηνοθεσία είναι ο ίδιος ο Tom Hanks ενώ τον βλέπουμε και στο σενάριο που συνυπογράφει με την ελληνικής καταγωγής, Nia Vardalos
Πάρτε μια ιδέα από το trailer

Final Destination 5 (2011) Έρχεται το Σεπτέμβρη

Οι επιζώντες από τη καταστροφή μιας γέφυρας (κλασικά) ανακαλύπτουν πως δεν μπορούν να ξεγελάσουν το θάνατο.
Πρωταγωνιστούν: Emma Bell, Nicholas D' Agosto, Arlen Escarpeta
Σκηνοθέσια: Steven Coale
Δείτε το trailer

Fright Night (2011) : Έρχεται τον Αύγουστο

Εσείς τι θα κάνατε αν υποπτευόσασταν πως ο γείτονάς σας είναι βαμπίρ?
Η νέα ταινία θρίλερ-κωμωδία με πρωταγωνιστές τους Collin Farell, Anton Yelching, David Tennant και σκηνοθεσία Creg Gillespie...Δείτε το trailer..

19.6.11

Coming Soon: Happy Feet 2

Τα αγαπημένα, μικρά πιγκουινάκια επιστρέφουν ανανεωμένα και με νέο στυλ
Απολαύστε τα στο trailer

15.6.11

Trust (2010)

Βαθμολογία: 6.5/10

Πρόκειται για μια κοινωνική ταινία που θίγει ένα σύγχρονο πρόβλημα. Αν δεν είστε πολύ φαν των κοινωνικών ταινιών καλύτερα να μην την δείτε, ωστόσο πιστεύω ότι νεαρά κορίτσια ,από 13 και πάνω δηλαδή, είναι καλό να την δούνε, καθώς η υπόθεση έχει να κάνει με ένα 14χρονο κορίτσι που συνομιλεί με ένα άγνωστο αγόρι στο διαδίκτυο και αφού έχουν έρθει "κοντά" με τις συνομιλίες τους αποφασίζουν να συναντηθούν. Προς έκπληξη του κοριτσιού το αγόρι αποδεικνύεται ένας 35χρονος άντρας που την εκμεταλλεύεται σεξουαλικώς. Όλα παίρνουν μετά διαστρεβλωμένη στροφή στο μυαλό της νεαρής κοπέλας ενώ οι γονείς της όταν το μαθαίνουν τυλιγμένοι από οργή και τύψεις ψάχνουν τον βιαστή, τον οποίο όπως φαίνεται κυνηγάει και το FBI.
Είναι πολύ καλή για ενημέρωση και για επαγρύπνυση των νέων κοριτσιών, να δουν μια πραγματικότητα που υπάρχει αλλά δυστυχώς δεν γίνεται τόσο γνωστή.
Πρωταγωνιστούν: Clive Owen, Catherine Keener, Liana Liberato
Σκηνοθεσία: David Schwimmer

Coming Soon..

Anonymous (28/10/2011)

Την εποχή της Βασίλισσας Ελισάβετ Ι μια πολιτική ίντριγκα υπήρχε ανάμεσα στους Τυδώρες και τους Σέσιλους όσον αφορούσε τη διαδοχή της Βασίλισσας ενώ παράλληλα επανάσταση από το Essex κινούνταν εναντίον της. Η ταινία παρουσιάζει την εξέλιξη του Edward de Vere ,17th Earl of Oxford σε όχι μόνο, εραστή της Βασίλισσας αλλά και στον πραγματικό συγγραφέα των αριστουργημάτων του Shakespeare.
Πρωταγωνιστούν : Vanessa Redgrave, Rhys Ifans, David Thewlis
Σκηνοθεσία: Roland Emmerich
Πάρτε ένα μικρό Preview

Coming Soon..

Abduction (23/09/2011)

Η ζωή ενός έφηβου αγοριού (Taylor Lautner) αλλάζει δραστικά, όταν βρίσκει μια παιδική του φωτογραφία σε ένα site με παιδιά που έχουν εξαφανιστεί. Συνειδητοποιεί πως δεν ζει με τους πραγματικούς του γονείς και πως η παιδική του ηλικία βασίζεται σε ένα ψέμμα που έρχεται να τον κυνηγήσει. Mπερδεμένος, προσπαθεί να σωθεί και να βρει απαντήσεις για το παρελθόν και τους πραγματικούς του γονείς.
Πρωταγωνιστούν οι Taylor Lautner (τον γνωρίσαμε στο "Twillight" και είναι η πρώτη γνωστή ταινία γι'αυτόν, μετά την επιτυχία του ως λυκάνθρωπος), Maria Bello ("Το σκοτεινό Ποτάμι"), Sigourney Weever (επιτέλους την ξαναβλέπουμε σε ένα δυναμικό ρόλο ξανά μετά το "Αlien").
Πάρτε μια ιδέα από το trailer

14.6.11

Scream 4 (2011)

Βαθμολογία : 7/10

Είμαστε λίγο γεναιόδωροι στην συγκεκριμένη ταινία γιατί χαρήκαμε που ανέτρεψε τα δεδομένα των ταινιών που φτάνουν να γυρίσουν sequel, prequel κλπ...Τι σημαίνει αυτό? Ότι ίσως να ναι το καλύτερο της τετράδας.
Μένουμε στο ίδιο μοτίβο τρόμου ωστόσο, οπότε μην το πάρετε για σοβαρό θρίλερ αλλά το καλό είναι ότι όπως και στα προηγούμενα δεν μπορείς να μαντέψεις το δολοφόνο, αλλά και να τον μαντέψεις θα αλλάξεις γνώμη 100 φορές μέχρι να τελειώσει η ταινία. Επίσης βλέπουμε το ίδιο cast (αυτή τη Neve Campbell πόοοσο καιρό είχαμε να την δούμε σε ταινία ?) αλλά και πολλούς guest (όλοι τους βγαλμένοι από κάποιο σήριαλ βέβαια, όπως η Anna Pequin "True Blood", Kristen Bell "Veronica Mars" και άλλους).
Αξίζει να την δείτε για να εξιλεωθεί κάπως και αυτό το καημένο το Scream μετά από τόσες αποτυχίες.

13.6.11

Water for Elephants (2011)

Βαθμολογία: 7/10

Μια συμπαθητική και γλυκιά ιστορία χαρακτηρίζει αυτήν την ταινία. Μπορεί όπως ξεκινάει να σας θυμίσει λίγο "Το ημερολόγιο" αλλά στην ουσία ο αφηγητής μας στην ταινία διηγείται την ιστορία ενός τσίρκου, απλά την περιγράφει μέσα από τη δική του ζωή, όπως δηλαδή κατέληξε και έζησε αυτός στο τσίρκο, όπου γνώρισε και την μεγάλη του αγάπη.
Είναι μια σχετικά ήρεμη ταινία, με ωραίες ερμηνείες και η κεντρική ιστορία της εκτυλίσσεται το 1931, οπότε είναι και λίγο ταινία εποχής θα λέγαμε. Πρωταγωνιστούν οι Reese Witherspoon (παρόμοια ταινία που έχει πρωταγωνιστήσει είναι το "Walk the line") και Robert Pattinson (γνωστός από το "Twillight", και εδώ πρέπει να πω πως όσο άγαρμπος είναι στην πραγματικότητα τελικά τόσο καλός είναι ηθοποιός, σε συνεσταλμένους ρόλους έστω).

12.6.11

Coming Soon..

Mr Popper's Penguins (2011)

Είχαμε να τον δούμε καιρό και τώρα ετοιμάζεται να επανέλθει με , τι άλλο (?), μια νέα κωμωδία. Ο λόγος για τον Jim Carrey που μας δείχνει πόσο καλός κωμικός είναι στη ταινία "Mr Popper's Penguins".
Υποδυόμενος τον Κο Πόπερ, έναν επιχειρηματία που βρίσκεται ξαφνικά με 6 πιγκουίνους, δείχνει πως αυτοί οι νέοι επισκέπτες κάνουν άνω κάτω τη ζωή του αρχίζοντας με την αλλαγή του διαμερίσματος του που μετατρέπεται σε "Βόρειο Πόλο". Πάρτε μια ιδέα από το trailer

Πρωταγωνιστούν: Jim Carrey, Carla Gugino, Angela Lansbury
Σκηνοθεσία: Mark Waters

11.6.11

Coming Soon..

The Three Musketeers 3D (2011)

Άλλη μια ταινία με τους πασίγνωστους πλέον "3 Σωματοφύλακες" με την εξαίρεση όμως ότι, αν κρίνουμε από το trailer, θα υπάρχουν περισσότερες σκηνές μάχης και περισσότερα ίσως εφέ.
Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε φυσικά την Milla Jovovich, που ως γυναίκα του Paul Anderson της έχει μια ιδιαίτερη προτίμηση σχεδόν σε κάθε ταινία που σκηνοθετεί, τον Orlando Bloom που τον βλέπουμε να κρατά και πάλι σπαθί μετά τους "Πειρατές της Καραϊβικής" αλλά και τους Juno Temple, Logan Lerman, Matthew Macfadyen, Christoph Waltz Και Ray Stevenson.
Και επειδή τα λόγια είναι περιττά πάρτα μία ιδέα του τι θα δούμε από το trailer...

Coming Soon..

Cowboys and Aliens (29/07/2011)
Μια περίεργη περιπέτεια έρχεται σύντομα κοντά μας. Όπως φαίνεται και από τον τίτλο πρόκειται για μια επιδρομή εξωγήινων η οποία ξεκινάει, το 1873, από την Άγρια Δύση. Ως cowboys που μάχονται εναντίων των "ξένων όντων" βλέπουμε αρκετούς γνωστούς ηθοποιούς με πρώτο και καλύτερο τον Harrison Ford, που είχαμε καιρό να δούμε μετά το "Morning Glory". Μαζί του θα είναι και οι Daniel Craig (James Bond:Casino Royale) και Olivia Wilde( από τη σειρά House) ενώ μας κάνει εντύπωση που στην παραγωγή βλέπουμε τον Steven Spielberg. Άραγε θα αξίζει? Δείτε το trailer..




Coming Soon..

Δυναμικό και έντονο το "Real Steel" έρχεται σύντομα στις αίθουσές μας και με γνωστό cast να το απαρτίζει.
Εντυπωσιαστήκαμε από το trailer καθώς η ιστορία διαδραματίζεται στο μέλλον όπου στο ρινγκ του μποξ βλέπουμε να παλεύουν ρομπότ τα οποία μάλιστα προπονούνται από ανθρώπους πυγμάχους...Το θέαμα δεν περιγράφεται γι'αυτό δείτε το trailer ...


 Πρωταγωνιστούν: Hugh Jackman, Lilly Evangeline, Kevin Durand
Σκηνοθεσία:Shawn Levy

8.6.11

Hanna (2011)

Βαθμολογία : 6/10

Έχετε ακουστά την Χάνα Μοντάνα?
Πάλι καλά αυτή η Χάνα δεν έχει καμία σχέση με την προαναφερθείσα.
Περιμέναμε να είναι χειρότερη η ταινία για να είμαστε ειλικρινείς..αλλά τελικά δεν χάσαμε εντελώς τον χρόνο μας. Πρόκειται για περιπέτεια, γεμάτη με σκηνές δράσης και τρεξίματος. Η υπόθεση έχει να κάνει με ένα κορίτσι που ο πατέρας του, καταζητούμενος μυστικός πράκτορας, το έχει μετατρέψει σε τέλειο δολοφόνο. Κυνηγημένοι και οι δύο προσπαθούν να γλιτώσουν από αυτούς που τους ψάχνουν για να τους σκοτώσουν..
Από υπόθεση η αλήθεια είναι πως δεν λέει και πολλά. Αλλά χαρήκαμε που επιτέλους ξαναείδαμε τον Έρικ Μπάνα (Έκτορας στην "Τροία") σε ταινία και μάλιστα σε δυναμικό ρόλο πράκτορα. Μεγάλο πλεονέκτημα ,που ίσως είναι αυτό που σου μένει κίολας από την ταινία, είναι οι σκηνές πάλης/μάχης... είπαμε άλλωστε το κορίτσι είναι killing-machine(φονική μηχανή).

7.6.11

Hangover II (2011)

Βαθμολογία : 7.5/10

Πρόκειται για το sequel της ταινίας Hangover, που έχει λάβει από τις καλύτερες κριτικές στο είδος της κωμωδίας. Για να είμαι ειλικρινής η πρώτη ταινία δεν μου είχε αρέσει και τόσο αλλά αποζημιώθηκα ,για τις ώρες που είχα χάσει βλέποντας τη, με τη δεύτερη ταινία. Δυστυχώς σε κάποια σημεία χρειάζεται να έχετε δει και τη πρώτη για να καταλάβετε το αστείο της υπόθεσης αλλά παρόλ'αυτα βλέπεται ευχάριστα και χωρίς να την έχετε δει.
Η υπόθεση έχει να κάνει με τη κλασική παρέα από το "Hangover" που βρίσκεται στην Ταϋλάνδη για το γάμο ενός από την παρέα. Κάνοντας ένα ήρεμο bachelor πάρτυ βρίσκονται μυστηριωδώς πάλι χωρίς ίχνος μνήμης του τι έγινε τη προηγούμενη νύχτα και έχοντας χάσει τον αδερφό της νύφης. Έτσι πρέπει να θυμηθούν τι έκαναν, να βρουν τον χαμένο κουνιάδο και να προλάβουν να γυρίσουν για το γάμο.

5.6.11

The Ward (2011)

Βαθμολογία: 5.5/10

Ακούσαμε "John Carpenter στην σκηνοθεσία", "μεγάλο come-back", "μας δείχνει πως γίνονται τα σωστά θρίλερ"..και τελικά..."μούφα το καρπούζι". Λυπούμαστε κύριε Carpenter αλλά το θρίλερ σας δεν το συστήνουμε. Καταρχάς έχουμε δει πολύ καλύτερες σκηνές τρόμου και κατά δεύτερον το σενάριο είναι συνηθισμένο και δεν βγάζει και νόημα σε κάποια σημεία.
Ας μιλήσουμε όμως λίγο για την υπόθεση, όπως και να χει... Όλα ξεκινούν με μία κοπέλα, την Κρίστεν, η οποία εισάγεται σε ένα άσυλο το οποίο φαίνεται να είναι στοιχειωμένο και το φάντασμα να σκοτώνει μία μία τις υπόλοιπες ασθενείς του ασύλου με τελικό στόχο την πρωταγωνίστρια.

Προσωπικά σας συστήνω να δείτε τo "Identity (2003)" με τον John Cusack αντί αυτής.
Σκηνοθεσία: ΤΖΟΝ ΚΑΡΠΕΝΤΕΡ
Σενάριο: ΜΑΙΛΚ ΡΑΣΜΟΥΣΕΝ, ΣΟΟΥΝ ΡΑΣΜΟΥΣΕΝ
Ηθοποιοί: ΤΖΑΡΕΝΤ ΧΑΡΙΣ , ΝΤΑΝΙΕΛ ΠΑΝΑΜΠΕΙΚΕΡ , ΑΜΠΕΡ ΧΕΡΝΤ , ΜΑΜΙ ΓΚΑΜΕΡ

4.6.11

Rumor Has It...

Με χαρά έχουμε να ανακοινώσουμε σε όλους εκείνους που λάτρεψαν τον "Άρχοντα" ότι " Tolkien is back"! Και τι εννοούμε με αυτό?

Hall Pass (2011)

Βαθμολογία: 6/10

Ρομαντική κομεντί που μας θύμισε λίγο το "Couples Retreat". Στην ταινία βλέπουμε τι γίνεται όταν δυο παντρεμένοι παίρνουν "άδεια" από το γάμο τους για μια βδομάδα για να κάνουν ό,τι τους έχει λείψει από την εργένικη ζωή. Είχε αρκετά κωμικά στοιχεία, κάποια αηδιαστικά και κάποια λίγο πιο "σέξυ" θα λέγαμε για κωμωδία. Σίγουρα έχουμε δει καλύτερες του είδους της αλλά εντάξει βλέπεται και αυτή.
Αν την δείτε μην ξεχάσετε και τις σκηνές που έχει στο τέλος μετά τους τίτλους..είναι λίγες αλλά είναι και αυτές μέρος της ταινίας.
Πρωταγωνιστούν: Owen Wilson, Jason Sudeikis, Jenna Fischer, Christina Applegate

3.6.11

Rumor Has It..

Το ακούσαμε και αυτό...ετοιμαστείτε για νέα Lara Croft!
Κάτι είχαμε δει πως η GK Films σκεφτόταν να γυρίσει την τρίτη ταινία της Lara αλλά τίποτα δεν ήταν σίγουρο, μέχρι που ανακοινώθηκαν οι σεναριογράφοι. Οι Mark Fergus και Hawk Ostby, υποψήφιοι και για Όσκαρ, συμφώνησαν με την εταιρία παραγωγής να αναλάβουν το κομμάτι του σεναρίου.
Λόγος για το cast ακόμα δεν έχει γίνει αλλά με λύπη μάλλον δεν θα είναι η Angelina Jolie στο πρωταγωνιστικό ρόλο, όπως στις προηγούμενες ταινίες. Την θέση της περιτριγυρίζουν όμως εξίσου ωραίες παρουσίες όπως η Megan Fox (γνωστή από τους Transformers) και η Olivia Wilde (από την τηλεοπτική σειρά House).
Βάσει πρόχειρων υπολογισμών η ταινία αναμένεται μέσα στο 2013. Για να δούμε.... stay tuned

Coming Soon..

Crazy Stupid Love
Έρχεται 22/09/11
Μία νέα κωμωδία με πρωταγωνιστή τον Steve Carrell ως έναν απατημένο σύζυγο που πρέπει να ανακαλύψει ξανά τον έρωτα μετά τα 40. Ως βοηθός του στην εργένικη ζωή έρχεται ο Ryan Gosling, ο οποίος γίνεται το πρότυπο προς μίμηση καθώς παίζει έναν μέγα εργένη-καρδιοκατακτητή.
Απολαύστε το trailer :
Πρωταγανιστούν επίσης: Julianne Moore (γνωστή από την "Σιωπή των αμνών") και Emma Stone (γνωστή από "Easy A")

Rumor Has It..

Ακόμα δεν βγήκαν θα έχουν και sequel....Ο λόγος για τις ταινίες Insidious, Thor και Captain America. Ειδικά η τελευταία δεν έχει βγει καν στους κινηματογράφους και ο πρόεδρος των Marvel Studios, Kevin Feigs, μιλάει για δεύτερη και ίσως και τρίτη ταινία καθώς προετοιμάζουν πληθώρα villains για τον "Captain". Να σημειωθεί πως η ταινία Cαptain America θα προβληθεί στις 22/07/11.

Μερικές ακόμα ταινίες που αναμένεται να δούμε μέσα στο 2012 σε sequel είναι το Clash of the titans 2 με τίτλο Wrath of the Titans, Happy Feet 2, Silent Hill 2 και Expendables II.

Resident Evil 5 True or False

Νέα ταινία Resident Evil??
Αν κρίνουμε από αυτό που έγραψε η πρωταγωνίστρια των προηγούμενων Resident Evil ,Milla Jovovich, στο λογαριασμό twitter της αναμένεται να έχουμε και 5η ταινία. Ο τίτλος της οποίας θα είναι..

Coming Soon..

Super 8
Έρχεται 10/06/11
Μυστηριώδης ταινία με δυναμικό δίδυμο σε σκηνοθεσία/σενάριο τον J.J. Abrams (γνωστό από την πετυχημένη τηλεοπτική σειρά "Fringe") και παραγωγό τον Steven Spielberg..

2.6.11

Coming Soon..

The immortals 
 Έρχεται 11/11/11.
Μια νέα ταινία για τους Έλληνες με πρωταγωνιστή τον Θησέα που θα παέι ενάντια στους φυλακισμένους Τιτάνες, που ετοιμάζονται να ελευθερωθούν από τον βασιλιά Υπερίωνα. Θυμίζει "300" με μια δόση παραπάνω εφε, απότι κρίνουμε από το trailer. Σκηνοθεσία ανέλαβε ο Ταρσέμ Σινγκ , γνωστός από το "Κελί", ενώ σενάριο έχουν υπογράψει οι ελληνικής καταγωγής Βλάσης και Τσάρλι Παρλαπανίδη μαζί με τον Κριστιάν Γκούντεγκαστ.
Απολαύστε ένα preview :



Πρωταγωνιστούν: Χένρι Καβίλ, Μίκι Ρουρκ, Φρίντα Πίντο, Στίβεν Ντορφ, Τζόζεφ Μόργκαν, Λουκ Έβανς, Κέλαν Λουτζ, Τζον Χερτ

1.6.11

Kung Fu Panda 2 (2011)

Βαθμολογία : 5.9/10

Ξανασυναντάμε το γνωστό μας πάντα, τον Πο, σε μια νέα περιπέτεια όπου ανακαλύπτει πως είναι υιοθετημένος (ναι δεν το είχε καταλάβει αν και ο πατέρας του είναι χήνα) και που αντίπαλός του αυτή τη φορά είναι ένα διαβολικό-τρελό..